OVER ONS

Door enkel met de beste materialen te werken verzekeren wij u degelijk vakmanschap aan een correcte prijs.

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring kan u bovendien rekenen op onze vakkundige kennis en een uitstekende service.

Het zoeken van de juiste vakmensen met ervaring is vaak een moeilijke en tijdrovende opdracht. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak kunnen wij u hierin begeleiden.

Tijdens onze afspraak waarbij we samen uw wensen overlopen en een concept uitwerken, verzamelen wij alle informatie welke vervolgens wordt omgezet in een gedetailleerde offerte.

Zo heeft u slechts één contactpersoon voor de volledige opvolging van uw renovatie of verbouwing. Alle ruwbouw, schrijnwerkerij, sanitair, verwarming, elektriciteit, vloeren, opritten & terrassen, chape- en dakwerken worden uitgevoerd door ons eigen team.

Ook maatkasten, keukens en trappen worden in ons eigen atelier vervaardigd. Of het nu gaat om winkelinrichting of om de renovatie en bouw van uw kantoren, op ons mag u rekenen!

UW VERBOUWING IS ONZE PASSIE

Eén algemene aannemer voor alle werken van uw renovatieproject!

Elke dag op de werf · Gepersonaliseerde aanpak · Reeds meer dan 30 jaar ervaring

RUWBOUW

RENOVATIE

SCHRIJNWERKERIJ

MEUBELMAKERIJ

CV - SANITAIR

ELEKTRICITEIT

DAKWERKEN

ISOLATIE

VLOEREN

TEGELS

AFWERKING

INRICHTING

ONS TEAM

Met de jaren hebben wij een fantastisch team samengesteld met uitgebreide vakkennis en jaren ervaring. Onze mensen staan klaar om uw project tot een goed einde te brengen.

BRAINSTORMEN

Samen met u brainstormen we over de plannen van de werken tot we het eindresultaat behalen welke beantwoordt aan uw wensen en visie.

UITVOERING

Wij begeleiden u bij het kiezen van de materialen, de uitvoering van technieken, aanvragen van nutsvoorzieningen, enz.  Stipte opvolging van de uit te voeren werken.

AFWERKING

Bij zowel binnen-en buitenafwerking zorgen wij voor een deskundige en professionele afwerking die rekening houdt met uw wensen, budget en uitvoeringstermijn.

ONZE TOEWIJDING

Met onze kennis, ervaring, vakmanschap en toewijding trachten wij telkens weer de verwachtingen van onze klanten overtreffen.