SCHRIJNWERKERIJ  MEUBELMAKERIJ

Onze schrijnwerkerij – meubelmakerij is ons stokpaardje.  Naast binnen-en buitenschrijnwerk staan wij ook in voor alle binnenhuisinrichtingen op maat.

Tijdens de uitvoering van uw project voor de vervaardiging van een meubel of voor een volledige binnenhuisinrichting, blijven wij aandacht besteden aan uw opmerkingen om ervoor te zorgen dat u absoluut tevreden bent over het uiteindelijke resultaat.

Wij maken voor u : 
Binnendeuren, ramen en deuren, trappen, balustrades, parket en laminaat, bibliotheekkasten, bureaumeubelen, tafels, keukens, dressings, badkamers, slaapkamers, inrichting van winkels, kantoren, enz…

CONTACTEER ONS

Even meekijken waarom wij vandaag zo content kunnen gaan slapen: dit is het puik resultaat van de hardwerkende mensen van Woonstee!!

Evert

Na 8 dagen hard werken een mooi resultaat en tevreden klanten!

Amanda

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, staan voor hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een professionele afwerking door onze eigen gekwalificeerde mensen.

Alle meubels op maat worden in ons eigen atelier vervaardigd door onze mensen die klaar staan om uw project tot een goed eindresultaat te brengen.